Despre companie

Compania Eximotor SA se ocupă cu vânzarea cu ridicata și cu amănuntul de biciclete electrice, scutere electrice și trotinete electrice în toată Moldova.

Cooperăm direct cu fabricile fără intermediari, ceea ce ne permite să oferim clienților noștri prețuri mici. În sortimentul nostru puteți găsi vehicule electrice ale unor mărci mondiale precum KUGOO, NATKO, LIFAN.

Produsele vândute de compania noastră au toate certificatele necesare și îndeplinesc standardele internaționale de calitate. Puteți alege și cumpăra un model potrivit pe site-ul nostru www.electrocoleso.md sau într-unul din cele 33 de magazine Coleso.MD situate în Chișinău, Bălți, Cahul și alte orașe din Moldova.

De ce este profitabil să cumpărați un vehicul electric în ELECTROCOLESO.MD?

Garanție oficială

Toate produsele ELECTROCOLESO.MD sunt verificate dublu. Prima dată când părăsesc fabrica și a doua când primim marfa în Chișinău, oferim o garanție pentru întregul transport electric de până la 12 luni!

Posibilitatea de a cumpăra în credit

Puteți cumpăra orice model de trotinetă electrică, bicicletă electrică și scuter electric în credit. Lucrăm cu companii precum Microinvest, IuteCredit, EasyCredit

Preț mic

Suntem distribuitorul oficial de trotinete Kugoo, biciclete NATKO, scutere LIFAN în Moldova. Datorită volumelor mari de livrări și rutelor de transport bine stabilite, oferim clienților noștri produse moderne și de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Livrare rapidă sau ridicare

Avem propriul nostru serviciu de livrare, deci livrarea în Chișinău este posibilă în aceeași zi! Și, de asemenea, 33 de puncte de ridicare în toată țara. Livrarea către magazinul auto-ridicare din toată Moldova este gratuită.

Misiunea și scopul companiei

Misiunea ELECTROCOLESO.MD este de a oferi condițiile cele mai favorabile și convenabile pentru transferul persoanelor într-un mod de transport ecologic. Scopul ELECTROCOLESO.MD este de a face transportul electric accesibil majorității celor care doresc. Vrem să oferim oamenilor confort, mobilitate și cel mai important - „prietenie cu mediul”.